Τι είναι η διαφορά μεταξύ μιας κλειδαριάς μοσχεύματος και μια κλειδαριά χείλος

Χρόνος απελευθέρωσης: 2021-06-28 17:38:16  Hits: 25

και μια κλειδαριά περιγράφεται ως κλειδαριά μυρμήγκι ή ένα κλείδωμα χείλος εξαρτάται από το πώς είναι τοποθετημένο στην πόρτα και το πλαίσιο.

a lock mortice είναι ένα που είναι τοποθετημένο μέσα στην άκρη της πόρτας. Οι κυλίνδροι ασφάλισης ασταθής εισάγονται σε ένα κοίλο ή ως «μυρμήγκι» στην άκρη της πόρτας και μια πλάκα απεργίας χρησιμεύει ως η επένδυση για μια εσοχή στο πλαίσιο στο πλαίσιο του οποίου το μπουλόνι ταιριάζει.

nmortice κλειδαριές είναι δύσκολο να εξαναγκαστούν όσο το δυνατόν περισσότερο Ο μηχανισμός κλειδώματος ασφαλίζεται μέσα στο πλαίσιο της πόρτας. Ορισμένες ασφαλιστικές πολιτικές στο σπίτι ορίζουν ένα σπίτι πρέπει να χρησιμοποιούν κλειδαριά για την αντιμετώπιση της συμμόρφωσης με τους όρους κάλυψης. Οι κλειδαριές του Mortice είναι επίσης πιο αισθητικά ευχάριστες, όσο λιγότερο ο μηχανισμός ασφάλισης είναι ορατός. Μόνο η κλειδαρότρυπα και η πρόσοψη φαίνεται όταν η πόρτα είναι Ajar.

-

wht είναι μια κλειδαριά χείλος

 a Rim είναι μια κλειδαριά που είναι τοποθετημένη στην εσωτερική επιφάνεια μιας πόρτας. Ο μηχανισμός κλειδώματος και ο κύλινδρος κλειδιού περιέχονται μέσα σε ένα μηχανισμό κλειδώματος που τοποθετείται στην ίδια την πόρτα, μερικές φορές ονομάζεται «νυχτερινή». Όταν στη θέση \"Κλειδωμένη\", ο κοχλίας κλειδώματος πιάνεται σε ένα κάτοχο που είναι τοποθετημένο στην εσωτερική επιφάνεια του πλαισίου της πόρτας. Αυτό το μέσο χείλος κλειδαριές είναι κατάλληλα μόνο για ενεργητική opening πόρτες.

Καθώς με κλειδαριές χείλος κάνουν λιγότερη ζημιά στην ξυλουργική κατά την τοποθέτηση, είναι συχνά η κλειδαριά της επιλογής για κληρονομιάς ή απαριθμούνται ιδιότητες.

Ορισμένες λειτουργίες κλειδαριές χείλος μπορεί να ξεκλειδωθεί Χρησιμοποιώντας έναν μηχανισμό ηλεκτρικής απελευθέρωσης, το οποίο απελευθερώνει απομακρυσμένα το μπουλόνι κλειδώματος από τον εξωτερικά τοποθετημένο φύλλο. Το \\nel4000 rom deadbolt \\nuss ενός μηχανισμού ηλεκτρικής απελευθέρωσης, καθιστώντας το κατάλληλο για χρήση με διαμερίσματα ή ιδιότητες με συστήματα εισόδου κοινής πρόσβασης. \\ N \\n \\n \\n

Προηγούμενος: Κλείδωμα γνώσης: Σ...

Επόμενο: No