Το καλύτερο εμπορικό σήμα της έξυπνης πόρτας

Χρόνος απελευθέρωσης: 2021-06-28 17:38:15  Hits: 12

smart πόρτα κλειδώνει -are η καταχώρηση

level των έξυπνων κατοικιών. Ακόμα κι αν δεν υπάρχουν άλλα έξυπνα σπίτια, όπως πλυντήρια πιάτων και ρομπότ σαρωτών, η καλύτερη ηλεκτρονική κλειδαριά μπορεί να θεωρηθεί ως το ευρύτερα αποδεκτό έξυπνο σπίτι. Αλλά πώς θα πρέπει να επιλεγούν οι έξυπνες κλειδαριές πόρτας; Ποιες είναι οι εγγυήσεις για την ασφάλεια;


 in γεγονός, όταν μιλάμε για έξυπνες

door κλειδαριές, αναφέρουμε κυρίως σε έξυπνες κλειδαριές δακτυλικών αποτυπωμάτων. Οι περισσότεροι άνθρωποι ανησυχούν για το αν η έξυπνη κλειδαριά δακτυλικών αποτυπωμάτων θα έχει το τσιπ κατεστραμμένο και δεν μπορεί να ανοίξει την πόρτα. Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε.

Η παραδοσιακή κλειδαριά κλειδιού είναι ένας μηχανικός πυρήνας κλειδαριάς, ο οποίος ανοίγει περιστρέφοντας το κλειδί. Η έξυπνη κλειδαριά δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι επίσης ένας μηχανικός κύλινδρος κλειδαριάς, αλλά προσθέτει έναν πίνακα ελέγχου τσιπ, ενσωματωμένο κλειδί, δακτυλικό αποτύπωμα, κωδικό πρόσβασης, προσωρινό κωδικό πρόσβασης, κινητό τηλέφωνο Bluetooth, κάρτα, συνολικά 7 μεθόδους ξεκλειδώματος, έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε Άνοιγμα της πόρτας.


even αν το τσιπ είναι κατεστραμμένο, η κλειδαριά μπορεί να ξεκλειδωθεί κανονικά. Το κλειδί στο εξωτερικό της πόρτας και το κουμπί στο εσωτερικό της πόρτας ανοίγονται με μηχανική περιστροφή, η οποία είναι η ίδια με την παραδοσιακή κλειδαριά.

The Η ασφάλεια της ασφάλειας είναι ο κύλινδρος κλειδώματος. Η καλύτερη κλειδαριά του έξυπνου κώδικα είναι ο κύλινδρος-LLINE C-LLEVEL CLOCK. Τόσο οι παραδοσιακές κλειδαριές όσο και dingerprint κλείνουν are διαθέσιμα, έτσι ώστε να είναι τα ασφαλέστερα.

based στα παραπάνω σημεία, συνιστώνται αρκετές κλειδαριές έξυπνων θυρών είναι:


\\n

Προηγούμενος: Το καλύτερο εμπορ...

Επόμενο: Τι είναι η διαφορά...